”Man sku’ ha’ no’n regnbukser med fødder i!” Sådan tænkte jeg, da vores datter var lille og sad i den fugtige sandkasse med plasticposer på fødderne – fordi hun endnu ikke havde sko.

Nogle år senere fik vi tvillinger. Da de kunne sidde selv, spurgte deres dagplejemor, om vi ikke kunne give dem noget regntøj og gummistøvler med. Jeg syntes ikke det lød særligt behageligt at kravle rundt med et par stive gummistøvler, så jeg konstruerede og syede et par bukser med fod til dem hver af vandtæt stof.

Ugen efter at bukserne var blevet præsenteret i dagplejegruppen, fik jeg bestilling på ni par, både til dagplejemødrene, men også af forældrene privat.

Den første model blev videreudviklet, sådan at bukserne går lidt højere op over taljen, så barnet ikke bliver snavset på maven. Fodens længde er tilpasset en varm sutsko når bukserne skal ud over en flyverdragt. Der er mulighed for at justere individuelt i taljen og ved anklen med en praktisk snorstopper, dette er for at undgå at barnet ”kravler ud” af bukserne.
 
 
 
 
 
 

1w.png
Gå til toppen